Kommande kurser

Inga händelser

Bekanta dig med färgen

x
Torsdag 15 Mars 2018 18:30 - 21:00

Sätt färg på tillvaron, ta en paus från kraven o bestyren o ladda med inspiration o nya kunskaper inför sommaren, kom o bekanta dig med framtidens färgval. Här får du både inspiration o svar på frågor :-)

Tid: 18:30-ca 21:00 (den först anmälde har önskat detta datum)

Pris: 525kr/deltagare, inklusive kaffe/te och det material vi under kvällen bekantar oss med. Väljer du att betala i förväg är priset 475kr/deltagare.

Tar emot (helst) max 5 personer/tillfälle - så invänta bekräftelse på att du fått plats önskat datum. (Men visst är ni ett större sällskap så anpassar vi det hela, inget är omöjligt!) Dock behöver ni bli 2 anmälda för att tillfället ska bli av. Möjlighet finns alltid att boka enskild konsultation om du inte vill vänta in andra anmälningar. Läs mer under fliken tjänster o uppdrag. Obs. Presentkorten gäller dock endast vanliga tillfällen.

Innehåll Innehållet varierar något beroende på gruppens önskemål och förkunskaper, det är dock betoning på det teoretiska - men visst vi blandar också på slutet o får hålla i penseln själva. Under en öppen kväll bekantar vi oss med färgens beståndsdelar, tittar på recepten och olika färgprover, pratar om på vad man kan måla och hur samt avslutar med att blanda till färg, målar prover och tittar på lite på effekter. Tyngden ligger dock på just introduktion för dig som inte provat tidigare. Ämnet är outsinligt stort o jag har MASSOR att dela med mig av.

Men för dig som redan känner till det här sättet att göra äggoljetempera på rekommenderar jag istället ett enskilt kurstillfälle då det blir du och Karolina (som driver måleriet). Dessa individanpassas och kostar från 950kr. Använda antingen kontaktformuläret här på hemsidan eller kontakta: Karolina på Temperamåleriet, antingen genom mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., se nedan, via facebooksidan (Temperamåleriet) eller telefon 0708-829 749.

Plats : Pliggvägen 36, Hägersten
Kontakt : 0708-829 749
Oömma kläder.
Är det något du inte tål/inte äter så anpassas fikat - bara du berättar :-)

Tillbaka