ÖPPNAR: Öppnar på begäran efter överenskommelse. Vecka 33-35  är jag ute på uppdrag men chansa så kan vi försöka matcha tid o tillfälle. Vi hittar alltid nån lösning! Behöver du en Kom-i-gång-dag o boosta självförtroendet för eget målande så går dessa att boka först v.36.
Hör av dig till antingen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0708-829 749.

KURS: Kom med förslag, för dagstidskurser. De öppna kvällsvarianterna (introduktion/prova på) återkommer först till hösten (ja, så tillvida ni inte är ett sällskap o vi kan hitta en tid innan). Introduktion/prova på körs; tid: 18:30-21:00, läs mer på kurssidan. Dagstidskurser är enskilda och utformas efter dina specifika önskemål, fråga gärna så betoningen på dagen motsvarar dina förväntningar.

FÄRG: Behöver du färg, material till färg o måla själv?* Kontakta mig så hittar vi en tid! (se inledningen)
Tveka inte, jag har ju inte butik på det sättet - som kompensation för fasta tider öppnar jag i stället på udda tider, i den mån jag kan. Ibland kan jag på studs, ibland står jag med penseln i hand.. Oavsett så gör jag vad jag kan för att serva dig på bästa sätt. Du är guld värd för mig! O handlar du på plats får du mycket hand- o vägledning (jag har ju jobbat professionellt med äggoljetempera i snart tio år). Men observera att färgvalsrådgivning o introduktion till färgen bokas.
Kontakta mig antingen via: 0708-829749, eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  jag e vanligtvis snabb på att återkoppla!

UPPDRAG: Uppbokad fram till vecka 36 då nya öppningar finns.
Kontakta Temperamåleriet för vidare bollning av just dina behov/önskemål. Kan säga att jag redan har både bokningar o förfrågningar efter sommaren, men det finns ändå luckor o plats för uppdrag, med planering går allt - o ibland är kort varsel nästan bäst att chansa på :-).


COLOR BY K. Ny återförsäljare hittar ni från och med augusti i uppländska Östhammar invigning 14 augusti på Rådhusgatan 4A. Det är den fantastiska förebilden Jess of Sweden som skaffat en butikslokal/verkstad för sina tenntrådsbroderier m.m. Hon e helt otrolig - med 23.000 följare på facebook. Så. Drömmarna lever!! Söker dock fler återförsäljare o får jag önska ser jag gärna en mix, d.v.s. att du som säljer mina alster inte är stöpt i samma form som grannen. Har du bra kontakter för att bygga en ny hemsida, en webb-shop, hitta genvägar till att ta sig fram eller annat som kan vara mig behjälpligt så kontakta mig gärna. Jag håller på att se över ett heltidsgrepp om hur konceptet ska nå ut till den större publiken. En säljare vore också toppen.

ERBJUDANDE: udda Färg i påse har ett förhandlingsbart pris :-)

Gällande GDPR, eller vad nu nya lagen heter. Jag har inga register över er mina kunder. Ni lämnar förstås era personuppgifter vid fakturering o de finns kvar, huller om buller, i min dator. Ingen av er har kundnummer o jag ber alltid förnya uppgifterna för varje tillfälle vi gör affärer, så det ni lämnar hos mig - stannar hos mig. Skickar ju inte ens ut kundmejl :-)
Känner ni att det råder några oklarheter, fråga, så försöker jag svara så gott jag begriper.


Välkomna!

/Karolina

Är på jakt efter ny lokal, så vet du om någon, hör av dig, tankarna pendlar mellan butikslokal o litet förråd... Allt beror på. Ska vara enkelt att ta sig från Älvsjö station o till platsen, o finnas kommunala färdmedel i närheten då många av er kunder föredrar andra sätt än bilen.

ÖPPNAR: V.22 börjar med VAB o därefter är det en vecka med många småsaker (hålla utbildning på en folkhögskola, avsluta två olika uppdrag hos kunder som blivit sjuka under avtalade tid) På fredag, den 1 juni har jag  kundbesök från 13:30 o är mottaglig, o kan öppna i princip hela dagen, men jag är i alla fall där under em)
Hör av dig via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0708-829 749.

KURS: Kom med förslag, först efter v.22 känns troligast, just nu är det lite knöligt då det är högsäsong, men saker o ting är ju till för att lösas. Introduktion/prova på körs; tid: 18:30-21:00, läs mer på kurssidan
Håller även några enskilda dagkurser, så önskar du gå en sån, kontakta mig så finner vi ett datum. Har en inbokad 11 juni... o möjlighet finns 7 juni. Den dagen är i dagsläget blank (uppdaterad 28/5)


FÄRG: Behöver du färg, material till färg o måla själv?* Kontakta mig så hittar vi en tid! (se inledningen)
Tveka inte, jag har ju inte butik på det sättet - som kompensation för fasta tider öppnar jag i stället på udda tider, i den mån jag kan. Ibland kan jag på studs, ibland står jag med penseln i hand.. Oavsett så gör jag vad jag kan för att serva dig på bästa sätt. Du är guld värd för mig! O handlar du på plats får du mycket hand- o vägledning (jag har ju jobbat professionellt med äggoljetempera i snart tio år)
Kontakta mig antingen via: 0708-829749, eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  jag e vanligtvis snabb på att återkoppla!

UPPDRAG: Vecka 25 o framåt är nu tämligen obokade, ska ta emot kundbesök inför kommande uppdrag, avsluta några uppföljningar samt hålla kurs på en eko-utbildning. Vecka 20 är det uppdrag på Färingsö som gäller o det spiller över till vecka 22. Både vecka 23 o 24 är också sönderslagna av uppdrag som måste slutföras (då kunder av olika anledningar inte kunnat ta emot under överenskommen tid)
Från o med vecka 25 kan jag ta nya uppdrag, förfrågningar finns - men jag är ändå öppen för att måla hemma hos (vilket jag föredrar) Håll dig uppdaterad! O kontakta Temperamåleriet för vidare bollning av just dina behov/önskemål.
Kan säga att jag redan har förfrågningar till efter sommaren, men det finns ändå luckor o plats för uppdrag under sommaren.

COLOR BY K. Ny återförsäljare hittar ni från och med juni i uppländska Östhammar, det är den fantastiska förebilden Jess of Sweden som skaffat en butikslokal/verkstad för sina tenntrådsbroderier m.m. Hon e helt otrolig - med 23.000 följare på facebook. Så. Drömmarna lever!! Söker dock fler återförsäljare o får jag önska ser jag gärna en mix, d.v.s. att du som säljer mina alster inte är stöpt i samma form som grannen. Har du bra kontakter för att bygga en ny hemsida, en webb-shop, hitta genvägar till att ta sig fram eller annat som kan vara mig behjälpligt så kontakta mig gärna. Jag håller på att se över ett heltidsgrepp om hur konceptet ska nå ut till den större publiken. En säljare vore också toppen.

ERBJUDANDE: udda Färg i påse har ett förhandlingsbart pris :-)

GDPR, eller vad nu nya lagen heter. Jag har inga register över er mina kunder. Ni lämnar förstås era personuppgifter vid fakturering o de finns kvar, huller om buller, i min dator. Ingen av er har kundnummer o jag ber alltid förnya uppgifterna för varje tillfälle vi gör affärer, så det ni lämnar hos mig - stannar hos mig. Skickar ju inte ens ut kundmejl :-)
Känner ni att det råder några oklarheter, fråga, så försöker jag svara så gott jag begriper.


Välkomna!

/Karolina

 
Ps. I skrivande stund har jag för 54e gången i ordningen en pågående översvämning (den förvärrades av första spolförsökbesöket). Jag har därför sagt upp denna lokal o vid årsskiftet står jag utan lokal, så har du tips, kontakta mig gärna. Framöver vill jag dock ha en ovan jord!! Vart o vilken typ - beror på alla faktorer sammanvägda. Uppskattar om det är lätt att ta sig kommunalt till platsen, har jag råd så gärna ett "showroom" (i ett sånt läge kan jag tänka mig del i källare), lokal i flera plan är intressant. Tror dock att prisnvån begränsar mig till max 50m2 (idag har jag 65m2)

*Kompletteringsköp till nåt du köpt hos annan åf/eller nätet kostar 100:- i serviceavgift

Heeej!
FÄRG: Behöver du färg, material till färg o måla själv? Kontakta mig så hittar vi en tid!
Förra veckan öppnade jag vid 15 en dag, 19 en annan o en tredje 8:30.. tveka inte. Ibland kan jag på studs, ibland står jag med penseln i hand.. Oavsett så gör jag vad jag kan för att serva dig på bästa sätt. Du är guld värd för mig! O handlar du på plats får du mycket hand- o vägledning (jag har ju jobbat professionellt med äggoljtempera i snart tio år)
Kontakta mig antingen via: 0708-829749, eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  jag e vanligtvis snabb på att återkoppla!

UPPDRAG: V.7 är jag ute på mindre uppdrag (ja, eller egentligen, jag jobbar som scenvärd på Antikmässan, så kom gärna förbi o hälsa på mig!!)

Color By K. Drömmarna lever. Har du bra kontakter för att bygga en ny hemsida, en webb-shop, hitta genvägar till att ta sig fram eller annat som kan vara mig behjälpligt så kontakta mig gärna. Jag håller på att se över ett heltidsgrepp om hur konceptet ska nå ut till den större publiken. En säljare vore också toppen.

ERBJUDANDE: udda Färg i påse har ett förhandlingsbart pris :-)

KURS: 15/3 är nästa möjlighet att prova på en introduktion. Tid: 18:30-21:00, läs mer på kurssidan
Håller även några enskilda dagkurser, så önskar du gå en sån, kontakta mig så finner vi ett datum.

Välkomna!
O kom som sagt gärna förbi scenen vid Antikmässan o säg hej till mig!
/Karolina

ÖPPNAR på begäran. Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via 0708-829 749

SKÄNKER bort stolar, se inlägg via facebook 20180123 @temperamaleriet

FIRA MED MIG o framgången för Color By K konceptet.
- Lägg bud på befintliga tavlor i de storlekar jag inte längre kommer att ha på lager så är jag inte omöjlig just nu :-)
(det är således januari o februaris ERBJUDANDE. Måste rensa*)
Oooiiiiihaaah!!

Detta för att jag rivstartade året med en beställning om 120 dukar av Color By K som levererades redan den 9/1! En konstförening - som redan köpt priser - beslutar sig för att ge varje medlem ett eget exemplar. Wohoo, vilka kloka modiga inköpare. Att våga satsa på det nya, i sån stor omfattning.
Men, så är det just något som ska vara tillgängligt för alla... Det är snabba drag med effekt, kombinerbara i det oändliga - och med möjligheten att fylla med en ljuddämpande funktion (har kontakt med ett företag som jobbar med rester från ullindustrin, tovad grov merinoull på baksidan o du kan med gott hjärta hävda att du inte bara faller för ytan :-)
Under februari ska jag försöka ha en första hemsida för redo (den är ju hela året försenad p.g.a. av att jag kraschade in i väggen i höstas, livets kringliggande utmaningar blev för mycket).

FÄRG?!: Absolut. Kontakta mig så öppnar jag (antingen via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.eller 0708-829749). Grundfärgen o ändligt många varianter finns färdig att tas med hem, linolja, penslar o ja, allt du behöver

KURSER: Föreslå datum så är det på G. Kö finns (d.v.s andra som väntar på öppna tillfällen då jag tar emot minst 2 personer, max 5). Öppna tillfällen körs på vardagkvällar 18:30-21:00, enskilda kurser görs upp med respektive o körs i regel dagtid.

UPPDRAG: Hör av er så kikar vi. Vecka 6 o 7 är dock inbokade. Men från vecka 8 finns öppningar.

*ÖVRIGT: Lokalen, den som jag tappat gnistan för efter alla ständigt återkommande översvämningar ska få sig en omgång :-). Är låst, kontraktsmässig, ett år till (till just denna lokal) o då ska jag väl ändå ta o göra vad jag kan för att trivas - o få er besökare att trivas - det här året. Står också på önska-ta-tag-i-listan. Nu skriver jag det officiellt också... hoppas att den ser bättre ut i slutet av februari. Rensa det som går är steg ett, möblera o skapa bättre översiktlighet o struktur steg två..
Tilläggas bör ju att jag då söker en ny lokal, ovan jord. Helst med stora fönster... Nära kommunikationer. Skick är sekundärt - jag ägnar ju mitt liv åt att piffa miljöer :-)

COLOR BY K: Läs inledningen. Det rivstartar. O just i det läget är det ju tur att jag hunnit bygga upp ett lager... Framgång föder framgång... så vibbarna jag nu får gör mig otroligt hoppfull.
Följ mig gärna på Instagram: @karolina_color_by_k (facebook @colorartbyk)
(Temperamåleriet finns också på båda: @temperamaleriet

Välkomna
Karolina

Ps. Fick världens ego-boost i går då en kund kom för att hämta sina sen i december beställda o betalda tavlor, med sig hade hon ett sällskap som aldrig varit i kontakt med detta o som bara spontant blev helt uppspelt o sa va coolt, det här störtgillar jag, att man inte ser nåt först... men så plötsligt.. Wow!
O det är ju så jag känner - men säger att det är utmanande att försöka förmedla det via skärm. (Ett litet tillägg här när jag uppdaterat blogginlägget)