Välkomna – till Temperamåleriet

-och den nya hemsidan!


Hoppas du här nu ska kunna navigera dig – o finna de uppgifter du söker. Annars e det ju bara till att använda telefonen. Eller varför inte det nya formuläret på kontaktsidan?


E så fantastiskt glad o lycklig över den här ansiktslyftningen – även om det inte är annat än en variant på ”Kejsarens nya kläder” – d.v.s. en ny förpackning. Företaget är detsamma o återfinns i samma källare (om än med nya golv efter översvämningen här i februari). Och yta är inte så bara - det är ju grunden till företagets existens, vad Temperamåleriet lever på.


Ytan ja – men också det bestående intrycket, om att skapa det bestående o sköna. Iögonfallande miljöer där man gärna stannar. Temperamåleriet finns för dig som ställer såväl etiska som estetiska krav på miljön, både din egen såväl som den omgivande. Allt går hand i hand. Så, gör slag i saken o uppmana mig till att infinna mig i verkstan på tid som passar dig – så får du se själv ?


På en kurs med andra målare fick jag (Karolina som driver Temperamåleriet) höra att hans kunder gärna skyltade med varifrån tapeterna kom… men att färg… det var svårt eftersom det inte gick att urskilja fabrikat, det är ju samma smet. Tappade hakan o kände mig som en fågelholk o tänkte… tror du ja. Det finns ju färg o färg, konventionell butiksfärg må va ”färglös” men det finns ju tack o lov alternativ! Så du som hittat hit, känn dig utvald. Det här handlar om något som får dina vänner att tappa andan. O vill du – så kan jag alltid signera väggarna ?


Välkommen!

Välkommen på besök, välkommen med din förfrågan o välkommen att själv köpa färg o måla själv.