En månad sen lanseringen av denna nya hemsida - och inte ett livstecken sen dess, men nu försöker vi ändra på det :-)


Det har kort sagt varit en intensiv period med täta uppdrag (o segdraget golvbyte i verkstan, efter översvämningen 1 februari) och utbildning. Känns fantastiskt att så många känner förtroende och anlitar Temperamåleriet för att omskapa sina hem på ett klokt o vackert sätt. Magi är bara förnamnet!
Utöver uppdragen så Karolina på firman äntligen skaffat sig papper på detta med interiör färgsättning (Diplomet rör området färg på ett systematiskt sätt). Kommer inom kort att beskriva detta lite bättre på sidan OM/historia.

 

Öppettider ja.

Det är värt besväret att kontakta Temperamåleriet för att hitta en tid för besök. Som kompensation för de begränsade fasta tiderna är istället servicegraden högre för den som väl gör sig omaket att kontakta oss o komma på överenskommen tid. Du slipper trängas å får all tid i världen – allt fokus ligger på dig! Visst, vill du bara kika så finns alltid att göra o du lämnas ensam med expertisen alldeles i rummet intill – när du vill fråga.

Generellt hålls det öppet på torsdagar 12-17, men då uppdrag går före kan det vara bäst att försäkra sig om att någon är på plats.
Du kan alltid prova att få komma dagtid, oavsett om du vill boka introduktion till detta spännande område – eller handla. Vissa veckor finns personal tillgängligt hela dagarna.


Välkommen – önskar Karolina med samarbetspartners