ÖPPET: På begäran öppnas efter överenskommelse. Bara att hinta om önskemål, antingen via 0708-829 749 eller så via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (använd ej kontaktformuläret här)

UPPDRAG: Öppningar finns

KURSER / PROVA PÅ: Idagsläget pga det rådande skicket på verkstan har jag inga utlyst. Det betyder dock inte att vi inte kan få till något :-)
Så är ni minst två (max 5) föreslår ni datum då ni önskar komma. S.k. öppna prova på genomförs i regel vardagkvällar mellan 18:30-21 (andra tider kan diskuteras). Priset är då 375:-/person.
Vill du komma på en personlig gäller i allmänhet dagtid mellan 9 o 15, du bestämmer antalet timmar så kör vi på efter precis dina behov. Det kostar från 950kr o därefter 450:- för varje påföljande timme...


I övrigt kan jag berätta att nyligen deltog på Formex, en mässa för inköpare till inredningsbutiker o dylika ställen. Min önskan är ju att få fokusera på skapandet o produktion, och att andra säljer... Knöt till mig två nya, min önskan är dock ett tiotal inom Sverige. I min värld har jag ju tänkt att jag ingen hemsida ska ha för Color By K - men jag kanske får tänka om.
I övrigt är jag efter de senaste sex översvämningarna sen i december på jakt efter en annan lokal-lösning. Det är nog dags att kliva upp från källarnivån... Har du tips - så hinta mig gärna!

Vänligen Karolina