VÄLKOMNA!

Här ovan är nu annonsen till årets nyhet, varumärket Color By K.
Tänkt att i första hand säljas via återförsäljare - men det går förstås att köpa direkt genom att kontakta mig Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (använde ej kontaktformuläret då hemsidan kapades i vintras o allt som kommer genom formuläret landar bland spam).
Just tavlorna är en lek med ljus o vinklar, alla målas som monokromer för att kunna sättas ihop i serier av kulörer/nyanser man tilltalas av. Motiven är subtila - o där för den uppmärksamme att dra på smilbanden åt :-)
De kan (tillval) fyllas med tovad ull, restprodukter från ullindustrin o fungerar därmed också som ljudabsorbenter.

Kan erbjuda hemmahos-event o ta fram speciallösningar, för både privata hem o offentliga miljöer.

 

ÖPPNAR efter överenskommelse.

KURSER: inga utlysta

UPPDRAG: Ev plats för något mindre, kontakta mig för mer info.

Att här inte är mer aktivitet beror på att jag gått in i väggen efter ett minst sagt prövande år. Lite balansgång att gå ut o berätta förstås. Men under det senaste året har min mors Alzheimer eskalerat, min verkstad drabbats av återkommande översvämningar med allt det innebär i tidskonsumtion o kostnader (när försäkringar inte gäller o värden o försäkringsbolaget skyller ansvar på varandra), hemsidan som kapades min bokföringshjälp som gick in i väggen, två mäss-satsningar, en dotter som precis börjat skolan, en resande sambo o tjaa... Allt ska väl liksom komma samtidigt (o samtidigt har jag haft uppdrag på annan ort).

Det innebär att jag söker ny lokal - o dessutom behöver all support i världen! Så hjälp mig sprida Color By K, köp produkterna (fler än i annonsen)

Det jag önskade mig när jag fyllde 50 i somras var sponsring - mässdeltagande kräver ekonomiska muskler (utöver tid) o nu önskar jag också skapa en ny hemsida, kanske med webb-shop, även om jag tror detta (färgen/ Color By K) gör sig så oändligt mycket bättre live.

utöver omständigheterna är hjärterummet stort o ni alla välkomna!

/Karolina