Heeeej!

Om spenderbyxorna inte tömts så är du välkommen att handla på prutbart sätt - villkoret är att pengarna finns mig tillhanda före årsskiftet.
(Swish finns 123-412 56 13). Tavlorna är prutbara :-) o de påsar jag har av färg (runt 200s tycken) också (har nu nya påsar med grundfärg hemma)
Detta bara för att jag är fåfäng nog att ha en brytpunkt i sikte vad gäller omsättningen. Behöver få in 5000kronor till...
Hör av dig på: 0708-829 749 eller via mejl Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (går förstås även bra via fb @temperamaleriet också)
Timmarna tickar.


2017 blev både ett enormt framgångsrikt år (vad gäller uppdrag) men också ett oerhört tungt år. Med 6 översvämningar med därtill krävande tvister med försäkringsbolag o värd (fortfarande olöst), en mor vars Alzheimer gick över styr, en resande sambo, en dotter som börjat i skolan o ja, där tröt orken o alla målsättningar jag satt upp för att sjösätta konceptet med Color By K - en lek med temperans inneboende egenskaper.
Tillslut gick jag in i väggen.

2018 hoppas jag blir ofantligt mycket bättre. Fortfarande är jag låst till denna icke-fungerande lokal ända till 2019, men jag jobbar på förändringar.
Hoppas också kunna fortsätta med Color By K, skapa en hemsida o tjaa... helt enkelt få tid o möjlighet att både exponera o sprida budskapet.

Det är ju tack vare er, mina kära kunder, jag ändå lever och andas. Att måla är det roligaste jag vet - o oerhört meditativt. Försäljning av både koncept, tavlor o produkter samt allt som hör färgen (äggoljetemperan) till fortsätter. Lättast öppnar jag på begäran (att sitta av tiden med fasta öppettider skulle inte gagna nån, det jag lever på är uppdragen)

KURSTILLFÄLLEN: Inga utlysta, välkommen att föreslå datum. För öppna kvällsövningar krävs minst 2 deltagare (max 5) för enskilda dagtid räcker det ju om du kommer ensam.

UPPDRAG: Några få inbokade, men i stort sett är kalendern helt ren.

FÄRG (av jord) o PRODUKTER (Color By K): Hör av er, så fixar vi till möte

KONSULTATION: Kontakta mig (använd dock inte formuläret via hemsidan, utan mejla direkt på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., eller ring 0708-829 749)


Välkomna till ett skönare, grönare, trevligare o härligare 2018! Möjligheterna ligger vid våra fötter :-)
/Karolina