ÖPPNAR på begäran. Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller via 0708-829 749

SKÄNKER bort stolar, se inlägg via facebook 20180123 @temperamaleriet

FIRA MED MIG o framgången för Color By K konceptet.
- Lägg bud på befintliga tavlor i de storlekar jag inte längre kommer att ha på lager så är jag inte omöjlig just nu :-)
(det är således januari o februaris ERBJUDANDE. Måste rensa*)
Oooiiiiihaaah!!

Detta för att jag rivstartade året med en beställning om 120 dukar av Color By K som levererades redan den 9/1! En konstförening - som redan köpt priser - beslutar sig för att ge varje medlem ett eget exemplar. Wohoo, vilka kloka modiga inköpare. Att våga satsa på det nya, i sån stor omfattning.
Men, så är det just något som ska vara tillgängligt för alla... Det är snabba drag med effekt, kombinerbara i det oändliga - och med möjligheten att fylla med en ljuddämpande funktion (har kontakt med ett företag som jobbar med rester från ullindustrin, tovad grov merinoull på baksidan o du kan med gott hjärta hävda att du inte bara faller för ytan :-)
Under februari ska jag försöka ha en första hemsida för redo (den är ju hela året försenad p.g.a. av att jag kraschade in i väggen i höstas, livets kringliggande utmaningar blev för mycket).

FÄRG?!: Absolut. Kontakta mig så öppnar jag (antingen via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.eller 0708-829749). Grundfärgen o ändligt många varianter finns färdig att tas med hem, linolja, penslar o ja, allt du behöver

KURSER: Föreslå datum så är det på G. Kö finns (d.v.s andra som väntar på öppna tillfällen då jag tar emot minst 2 personer, max 5). Öppna tillfällen körs på vardagkvällar 18:30-21:00, enskilda kurser görs upp med respektive o körs i regel dagtid.

UPPDRAG: Hör av er så kikar vi. Vecka 6 o 7 är dock inbokade. Men från vecka 8 finns öppningar.

*ÖVRIGT: Lokalen, den som jag tappat gnistan för efter alla ständigt återkommande översvämningar ska få sig en omgång :-). Är låst, kontraktsmässig, ett år till (till just denna lokal) o då ska jag väl ändå ta o göra vad jag kan för att trivas - o få er besökare att trivas - det här året. Står också på önska-ta-tag-i-listan. Nu skriver jag det officiellt också... hoppas att den ser bättre ut i slutet av februari. Rensa det som går är steg ett, möblera o skapa bättre översiktlighet o struktur steg två..
Tilläggas bör ju att jag då söker en ny lokal, ovan jord. Helst med stora fönster... Nära kommunikationer. Skick är sekundärt - jag ägnar ju mitt liv åt att piffa miljöer :-)

COLOR BY K: Läs inledningen. Det rivstartar. O just i det läget är det ju tur att jag hunnit bygga upp ett lager... Framgång föder framgång... så vibbarna jag nu får gör mig otroligt hoppfull.
Följ mig gärna på Instagram: @karolina_color_by_k (facebook @colorartbyk)
(Temperamåleriet finns också på båda: @temperamaleriet

Välkomna
Karolina

Ps. Fick världens ego-boost i går då en kund kom för att hämta sina sen i december beställda o betalda tavlor, med sig hade hon ett sällskap som aldrig varit i kontakt med detta o som bara spontant blev helt uppspelt o sa va coolt, det här störtgillar jag, att man inte ser nåt först... men så plötsligt.. Wow!
O det är ju så jag känner - men säger att det är utmanande att försöka förmedla det via skärm. (Ett litet tillägg här när jag uppdaterat blogginlägget)