Heeej!
I mitt privatliv är det pelargonerna som nu behövs ses över (jag e en riktig pelargontant) - du kanske behöver hitta en färg till verandan?!
Dagarna blir ljusare o plötsligt tittar man på sin värld med andra ögon, inte sant.
Kom till mig så hittar vi något till dig - har även en hel del terra cotta krukor från Gränsfors (till otroligt bra priser)

KURS: Finns 2 platser kvar till den 15/3 som är närmsta möjlighet att prova på en introduktion. Tid: 18:30-21:00, läs mer på kurssidan
Håller även några enskilda dagkurser, så önskar du gå en sån, kontakta mig så finner vi ett datum.

FÄRG: Behöver du färg, material till färg o måla själv? Kontakta mig så hittar vi en tid!
Tveka inte, jag har ju inte butik på det sättet - som kompensation för fasta tider öppnar jag i stället på udda tider, i den mån jag kan. Ibland kan jag på studs, ibland står jag med penseln i hand.. Oavsett så gör jag vad jag kan för att serva dig på bästa sätt. Du är guld värd för mig! O handlar du på plats får du mycket hand- o vägledning (jag har ju jobbat professionellt med äggoljetempera i snart tio år)
Kontakta mig antingen via: 0708-829749, eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  jag e vanligtvis snabb på att återkoppla!

UPPDRAG: V.11 är jag ute på uppdrag (Lidingö) V.12 går är inbokad o därefter följer två påskveckor, men att måla ett vanligt rum (utan lister) behöver i regel inte mer än 4 dagar i anspråk. V.15 är inbokad, vecka 16 är preliminärbokad o v.17 är prel.bokad. Men fr.o.m vecka 18 ser det ljust ut! Kontakta Temperamåleriet redan nu för att vara säker på att du får tid när det passar dig.

Color By K. Drömmarna lever. Har du bra kontakter för att bygga en ny hemsida, en webb-shop, hitta genvägar till att ta sig fram eller annat som kan vara mig behjälpligt så kontakta mig gärna. Jag håller på att se över ett heltidsgrepp om hur konceptet ska nå ut till den större publiken. En säljare vore också toppen.

ERBJUDANDE: udda Färg i påse har ett förhandlingsbart pris :-)

Välkomna!

/Karolina