AKTUELLT -ÖPPNAR - KURSER - UPPDRAG - LOKALÖNSKEMÅL.  Allt står om här nedan.

AKTUELLT. Kommer att delta på Syfestivalen på Stockholmsmässan den 26-28 oktober, dels med garn jag älskar men tänker att jag behöver avyttra innan flytt, dels med konceptet Color By K. Välkomna! Monter B10:37 (sånt jag tar med är sadeljord, träknappar, stålull, tavlor, halsband målade i äggoljetempera - min dotters avlagda plastpärlor o annat)

ÖPPNAR: Under oktober är det inte alldeles enkelt. Så här i slutet blir det till att invänta november, det finns några få möjligheter v.42-43 (men då ska det vara riktiga inköp o inte kompletteringar gällande sånt ni glömt när ni beställt från annat håll på nätet). Säkrast är att invänta v.44 och november som gäller. Kontakta mig på antingen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0708-829 749 så hittar vi nog en tid då vi kan träffas. Har du funderingar o frågor, kanske inte är vidare bekant med äggoljetemperan då kan du boka en lätt konsultation "på fot" (ja, vi sitter väl ner förstås) då vi avsätter en timme exklusivt för dig/ditt sällskap. Det kostar till vardags 595:- (Jag erbjuder också hemmahos-besök, dessa kostar från 2.300:- vilka beskrivs mer under fliken tjänster)

KURSER: Inga utlagda än, men jag har förfrågningar så det gäller bara att hitta ett datum vi kan komma överens om. Gäller det öppna sker dessa på vardagkvällar mellan 18:30 o 21. Enskilda kurser -för just dig - kan bokas vilken veckodag som helst. För bästa utdelning gäller det att du är på alerten då jag helt o hållet passar in dagen efter just dina behov/önskemål.

UPPDRAG: Finns utrymme. Kontakta mig för bollning o önskemål. Inför större projekt, eller det första vi gör tillsammans ser jag helst att vi träffas i min verkstad ett tillfälle. Detta för att kunna utröna önskemål, förväntningar, nivåer, färgval, procedur o.s.v. Detta får du betala för, anlitas jag sedan för uppdraget så ingår det i uppdragspriset.
Teet på bilden fick jag av en kund från förra veckans uppdrag. Väldigt uppskattat. En ständigt återkommande barnfamilj (de flyttar då o då)

LOKALÖNSKEMÅL: Jag har ju efter typ 17 översvämningar o oändligt många obetalda timmar sanerandes min verkstad sagt upp lokalen o behöver en ny. Ruvar du på kännedom om någon så är jag idel öra. OM det är så ett förråd runt 10-20m2 eller en ovanjord-lokal av större mått (idag har jag 65m2) kostar förstås olika - men genererar antagligen också olika, o vilken väg jag tar beror på vad för typ av lokal jag känner att min verksamhet kan bära. Siktar mot stjärnorna o har en hel del idéer, så en verksamhetspartner skulle också vara intressant.
En idé vore att samköra en lokal mellan flera olika inriktningar: tänk en bruksgodskeramiker, tapetserare, smed, glasformgivare, soppmakare, florist/växtkunnig/odlare, mäklare, redovisningsekonom o så erbjuda skönt häng i oslagbar miljö...

 

ÖVRIGT: Idel öra. Har du idéer?
/Karolina