AKTUELLT -ÖPPNAR - KURSER - UPPDRAG - VISION - LOKALÖNSKEMÅL.  Allt står om här nedan.

AKTUELLT. Jag har ju nödgats säga upp den lokal jag har (efter typ 4-500 saneringsrelaterade timmar sen jag flyttade in i den). Att hitta en ny inom en rimlig budget är minst sagt ingen dans på rosor. Skulle gärna dela lokal med andra (se längre ner). Men nu så, i januari ska lokalen tömmas o det innebär att jag redan börjat skänka bort möbler o det finns mer prutbart (kommer inte att prisa ut vare sig verktyg eller pigment - men beroende på hur bra kund du är till mig kan jag vara förhandlingsbar, åter igen, läs längre ner). Ämnar fortsätta utföra uppdrag hemma-hos :-)

ÖPPNAR: Öppnar nästa gång torsdagen den 27e december, håller öppet mellan 10:30-12 på kunders begäran. Passa på du med - pip gärna till om du är på gång.
Det är tillfälle för inköp, behöver du råd- o vägledning bokar du in en konsultation, vilket kostar 595:- en första rabatterad timme. Kontakta mig på antingen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0708-829 749 så hittar vi nog en tid då vi kan träffas. Har du funderingar o frågor, kanske inte är vidare bekant med äggoljetemperan då kan du boka en lätt konsultation "på fot" (ja, vi sitter väl ner förstås) då vi avsätter en timme exklusivt för dig/ditt sällskap. Det kostar till vardags 595:- (Jag erbjuder också hemmahos-besök, dessa kostar från 2.300:- vilka beskrivs mer under fliken tjänster)

KURSER: Kom med datumförslag, har nu väldigt många förfrågningar men inte spikat några datum. De öppna hålls under vardagkvällar mellan 18:30 o 21. Enskilda kurser -för just dig - kan bokas vilken veckodag som helst. För bästa utdelning gäller det att du är på alerten då jag helt o hållet passar in dagen efter just dina behov/önskemål.

UPPDRAG: Finns utrymme. Kontakta mig för bollning o önskemål. Inför större projekt, eller det första vi gör tillsammans ser jag helst att vi träffas i min verkstad ett tillfälle. Detta för att kunna utröna önskemål, förväntningar, nivåer, färgval, procedur o.s.v. Detta får du betala för, anlitas jag sedan för uppdraget så ingår det i uppdragspriset.

SORG (visionen kommer nedan): Utsattheten i prövningarna som lett mig i en riktning då jag måste komplettera inkomster från annat håll är en stor sorg. Min verksamhet är min livsglädje, men prövningarna med den lokal jag haft varit för många (samtidigt som min mor har Alzheimer o en del annat jag själv inte kan påverka). Jag är ju en tämligen driftig människa, kanske för optimistisk o grundad i tron att allt ordnar sig, men det här bär sig inte. Det betyder att jag måste backa hem hästarna o göra mig av med det jag också byggt upp. Tänker inte sälja ut allt, utan försöka hitta en väg runt. Mina pigment, mina garner, ja, mina drömmar - ser jag som en pensionsförsäkring. Andra saker kommer jag att dela ut, men vill att det tas emot med aktning. Tavlor jag avyttrar ger jag bort med omsorg, o får du en - så har den ett stort värde, större som gåva - än kostnaden att vidhålla dessa drömmar. Jag kommer ju att behöva räkna på vad saker o ting kostar (i framtida förvaringsutrymme) till att spara, men då det gäller min framtid önskar jag att situationen behandlas med respekt. Fundrasing, crowfunding är begrepp som jag hoppas kunna aktualisera. Fondera inför framtiden. För jag har mer att uträtta, mer att ge.

VISION - LOKALÖNSKEMÅL:  Framför mig ser jag ett häng, ett skönt ställe, en (faktiskt) större lokal, där inte bara jag huserar utan även fler. Ett ställe där försäljningen är underordnad - men fler kan dra nytt av varandra, o dessutom erbjuda utomstående tillfälliga arbetsplatser o space för möten. Jag bygger miljöerna - med färg, nån annan kanske renoverar möbler, fixar världens godaste soppor o ja, utrymmet är fyllt av grönt. Kanske inte en plats för alla - men då jag själv har svårt för smala lösningar på breda utmaningar så kommer detta inte att avgränsas till olika teorier. Alla vill vara goda människor - men det innebär också att kunna tolerera andra slutsatser än den egna. Livet är fullt av avvägningar o prövningar - självklart måste vi minska avtrycket o överkonsumtionen... men vilken väg ska vi gå? Tänker mig att detta också kan bli en plats för idé o tankeutbyten.
Tidigare skrev jag så här:
En idé vore att samköra en lokal mellan flera olika inriktningar: tänk en bruksgodskeramiker, tapetserare, smed, glasformgivare, soppmakare, florist/växtkunnig/odlare, mäklare, redovisningsekonom o så erbjuda skönt häng i oslagbar miljö...

 

ÖVRIGT: Idel öra. Har du idéer?
/Karolina