AKTUELLT -ÖPPNAR - KURSER - UPPDRAG - LOKALÖNSKEMÅL.  Allt står om här nedan.

AKTUELLT. Jag har ju nödgats säga upp den lokal jag har (efter typ 4-500 saneringsrelaterade timmar sen jag flyttade in i den). Att hitta en ny inom en rimlig budget är minst sagt ingen dans på rosor. Skulle gärna dela lokal med andra (se längre ner). Men nu så, i januari ska lokalen tömmas o det innebär att jag redan börjat skänka bort möbler o det finns mer prutbart (kommer inte att prisa ut vare sig verktyg eller pigment - men beroende på hur bra kund du är till mig kan jag vara förhandlingsbar, åter igen, läs längre ner). Ämnar fortsätta utföra uppdrag hemma-hos :-)

ÖPPNAR: November startar med begränsade möjligheter (v.45) men därefter blir det bättre. Kontakta mig på antingen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0708-829 749 så hittar vi nog en tid då vi kan träffas. Har du funderingar o frågor, kanske inte är vidare bekant med äggoljetemperan då kan du boka en lätt konsultation "på fot" (ja, vi sitter väl ner förstås) då vi avsätter en timme exklusivt för dig/ditt sällskap. Det kostar till vardags 595:- (Jag erbjuder också hemmahos-besök, dessa kostar från 2.300:- vilka beskrivs mer under fliken tjänster)

KURSER: Kom med datumförslag, har nu väldigt många förfrågningar men inte spikat några datum. De öppna hålls under vardagkvällar mellan 18:30 o 21. Enskilda kurser -för just dig - kan bokas vilken veckodag som helst. För bästa utdelning gäller det att du är på alerten då jag helt o hållet passar in dagen efter just dina behov/önskemål.

UPPDRAG: Finns utrymme. Kontakta mig för bollning o önskemål. Inför större projekt, eller det första vi gör tillsammans ser jag helst att vi träffas i min verkstad ett tillfälle. Detta för att kunna utröna önskemål, förväntningar, nivåer, färgval, procedur o.s.v. Detta får du betala för, anlitas jag sedan för uppdraget så ingår det i uppdragspriset.

SORG: Utsattheten i prövningarna som lett mig i en riktning då jag måste komplettera inkomster från annat håll är en stor sorg. Min verksamhet är min livsglädje, men prövningarna med den lokal jag haft varit för många (samtidigt som min mor har Alzheimer o en del annat jag själv inte kan påverka). Jag är ju en tämligen driftig människa, kanske för optimistisk o grundad i tron att allt ordnar sig, men det här bär sig inte. Det betyder att jag måste backa hem hästarna o göra mig av med det jag också byggt upp. Tänker inte sälja ut allt, utan försöka hitta en väg runt. Mina pigment, mina garner, ja, mina drömmar - ser jag som en pensionsförsäkring. Andra saker kommer jag att dela ut, men vill att det tas emot med aktning. Tavlor jag avyttrar ger jag bort med omsorg, o får du en - så har den ett stort värde, större som gåva - än kostnaden att vidhålla dessa drömmar. Jag kommer ju att behöva räkna på vad saker o ting kostar (i framtida förvaringsutrymme) till att spara, men då det gäller min framtid önskar jag att situationen behandlas med respekt. Fundrasing, crowfunding är begrepp som jag hoppas kunna aktualisera. Fondera inför framtiden. För jag har mer att uträtta, mer att ge.

VISION - LOKALÖNSKEMÅL: Jag har ju efter typ 17 översvämningar o oändligt många obetalda timmar sanerandes min verkstad sagt upp lokalen o behöver en ny. Ruvar du på kännedom om någon så är jag idel öra. OM det är så ett förråd runt 10-20m2 eller en ovanjord-lokal av större mått (idag har jag 65m2) kostar förstås olika - men genererar antagligen också olika, o vilken väg jag tar beror på vad för typ av lokal jag känner att min verksamhet kan bära. Siktar mot stjärnorna o har en hel del idéer, så en verksamhetspartner skulle också vara intressant.
En idé vore att samköra en lokal mellan flera olika inriktningar: tänk en bruksgodskeramiker, tapetserare, smed, glasformgivare, soppmakare, florist/växtkunnig/odlare, mäklare, redovisningsekonom o så erbjuda skönt häng i oslagbar miljö...

 

ÖVRIGT: Idel öra. Har du idéer?
/Karolina