Hej o välkomna till Temperamåleriet!
Min nisch är allt inom äggoljetempera, hem o hus.

Våren är i antågande o uppdragsmålandet fortsätter. Kan ta uppdrag först efter v.11 som det ser ut nu i månadsskiftet januari/februari.
Just nu tycks tapetseringsvågen drabbat landet o jag är ute o tapetserar några veckor i rad.

Servicenivån i övrigt är begränsad då verkstan fortfarande ligger nedpackad (i väntan på vägval o framtidsscenario - att ha en lokal* är otroligt dyrt o omsättningen måste i sånt fall upp oerhört  o frågan är om det går att kombinera med det jag drar in pengar på - nämligen själva målandet).
Dock har jag ju fortfarande allt som behövs, om än inte hemma hos mig. Så, allt beror på. Det är inte långt bort till dess inhysning.
Och det finns ännu möjlighet att få målat, plats för nya uppdrag, men nu inte förrän senare i september.
Kontakta mig via mejl: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller genom att ringa på 0708-829 749

* Vad gäller lokal så är min vision en större lokal med blandad verksamhet. Därför intresserad av att komma i kontakt med andra företagare. Tänk, jag skapar miljöer, nån fixar kalasgoda soppor, nån annan kanske jobbar som mäklare (då nån som valt att gå utanför mainstreamkonceptet tänker jag), kanske en bokföringsfirma, nån florist... över lag tänkte jag att stället skulle bli ett skönt häng med tillfälle att ta in tillfälliga produkter från lokala makare/kreatörer, att man kunde ha plantbytardagar (jag e själv en ganska så stor kruxväxttok), kläd- o pinalbyten, ingen regelrätt secondhand kanske.. men som funkar i helheten... att man kan köpa med sig stolen man intar sin soppa från. O ja, lokal keramiker, glasblåsare, krukmakare... vad kan finnas i omgivningarna. Jag finns i Älvsjö/Hägersten men en verksamhet av den här arten kan leta läge inom en större radie än så.

Till dess gäller färg o måleri.
Varmt välkommen att höra av dig - lösning hittar vi alltid!Vänligen Karolina, Temperamåleriet

Du kan också följa mitt arbete på Instagram o Facebook: @temperamaleriet
Finns också en engelsk version - mer konstnärligt inriktad @color_art_by_k (instagram, på facebook heter den kort o gott: Color By K)