AKTUELLT -ÖPPNAR - KURSER - UPPDRAG - VISION - LOKALÖNSKEMÅL.  Allt står om här nedan.

AKTUELLT. Jag har ju nödgats säga upp den lokal jag har (efter typ 4-500 saneringsrelaterade timmar sen jag flyttade in i den). Att hitta en ny inom en rimlig budget är minst sagt ingen dans på rosor. Skulle gärna dela lokal med andra (se längre ner). Men nu så, i januari ska lokalen tömmas o det innebär att jag redan börjat skänka bort möbler o det finns mer prutbart (kommer inte att prisa ut vare sig verktyg eller pigment - men beroende på hur bra kund du är till mig kan jag vara förhandlingsbar, åter igen, läs längre ner). Ämnar fortsätta utföra uppdrag hemma-hos :-)

ÖPPNAR: December, veckorna 50 o året ut finns en del chanser att öppna dagtid. Kontakta mig på antingen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0708-829 749 så hittar vi nog en tid då vi kan träffas. Har du funderingar o frågor, kanske inte är vidare bekant med äggoljetemperan då kan du boka en lätt konsultation "på fot" (ja, vi sitter väl ner förstås) då vi avsätter en timme exklusivt för dig/ditt sällskap. Det kostar till vardags 595:- (Jag erbjuder också hemmahos-besök, dessa kostar från 2.300:- vilka beskrivs mer under fliken tjänster)

KURSER: Kom med datumförslag, har nu väldigt många förfrågningar men inte spikat några datum. De öppna hålls under vardagkvällar mellan 18:30 o 21. Enskilda kurser -för just dig - kan bokas vilken veckodag som helst. För bästa utdelning gäller det att du är på alerten då jag helt o hållet passar in dagen efter just dina behov/önskemål.

UPPDRAG: Finns utrymme. Kontakta mig för bollning o önskemål. Inför större projekt, eller det första vi gör tillsammans ser jag helst att vi träffas i min verkstad ett tillfälle. Detta för att kunna utröna önskemål, förväntningar, nivåer, färgval, procedur o.s.v. Detta får du betala för, anlitas jag sedan för uppdraget så ingår det i uppdragspriset.

SORG (visionen kommer nedan): Utsattheten i prövningarna som lett mig i en riktning då jag måste komplettera inkomster från annat håll är en stor sorg. Min verksamhet är min livsglädje, men prövningarna med den lokal jag haft varit för många (samtidigt som min mor har Alzheimer o en del annat jag själv inte kan påverka). Jag är ju en tämligen driftig människa, kanske för optimistisk o grundad i tron att allt ordnar sig, men det här bär sig inte. Det betyder att jag måste backa hem hästarna o göra mig av med det jag också byggt upp. Tänker inte sälja ut allt, utan försöka hitta en väg runt. Mina pigment, mina garner, ja, mina drömmar - ser jag som en pensionsförsäkring. Andra saker kommer jag att dela ut, men vill att det tas emot med aktning. Tavlor jag avyttrar ger jag bort med omsorg, o får du en - så har den ett stort värde, större som gåva - än kostnaden att vidhålla dessa drömmar. Jag kommer ju att behöva räkna på vad saker o ting kostar (i framtida förvaringsutrymme) till att spara, men då det gäller min framtid önskar jag att situationen behandlas med respekt. Fundrasing, crowfunding är begrepp som jag hoppas kunna aktualisera. Fondera inför framtiden. För jag har mer att uträtta, mer att ge.

VISION - LOKALÖNSKEMÅL:  Framför mig ser jag ett häng, ett skönt ställe, en (faktiskt) större lokal, där inte bara jag huserar utan även fler. Ett ställe där försäljningen är underordnad - men fler kan dra nytt av varandra, o dessutom erbjuda utomstående tillfälliga arbetsplatser o space för möten. Jag bygger miljöerna - med färg, nån annan kanske renoverar möbler, fixar världens godaste soppor o ja, utrymmet är fyllt av grönt. Kanske inte en plats för alla - men då jag själv har svårt för smala lösningar på breda utmaningar så kommer detta inte att avgränsas till olika teorier. Alla vill vara goda människor - men det innebär också att kunna tolerera andra slutsatser än den egna. Livet är fullt av avvägningar o prövningar - självklart måste vi minska avtrycket o överkonsumtionen... men vilken väg ska vi gå? Tänker mig att detta också kan bli en plats för idé o tankeutbyten.
Tidigare skrev jag så här:
En idé vore att samköra en lokal mellan flera olika inriktningar: tänk en bruksgodskeramiker, tapetserare, smed, glasformgivare, soppmakare, florist/växtkunnig/odlare, mäklare, redovisningsekonom o så erbjuda skönt häng i oslagbar miljö...

 

ÖVRIGT: Idel öra. Har du idéer?
/Karolina

AKTUELLT -ÖPPNAR - KURSER - UPPDRAG - LOKALÖNSKEMÅL.  Allt står om här nedan.

AKTUELLT. Kommer att delta på Syfestivalen på Stockholmsmässan den 26-28 oktober, dels med garn jag älskar men tänker att jag behöver avyttra innan flytt, dels med konceptet Color By K. Välkomna! Monter B10:37 (sånt jag tar med är sadeljord, träknappar, stålull, tavlor, halsband målade i äggoljetempera - min dotters avlagda plastpärlor o annat)

ÖPPNAR: Under oktober är det inte alldeles enkelt. Så här i slutet blir det till att invänta november, det finns några få möjligheter v.42-43 (men då ska det vara riktiga inköp o inte kompletteringar gällande sånt ni glömt när ni beställt från annat håll på nätet). Säkrast är att invänta v.44 och november som gäller. Kontakta mig på antingen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0708-829 749 så hittar vi nog en tid då vi kan träffas. Har du funderingar o frågor, kanske inte är vidare bekant med äggoljetemperan då kan du boka en lätt konsultation "på fot" (ja, vi sitter väl ner förstås) då vi avsätter en timme exklusivt för dig/ditt sällskap. Det kostar till vardags 595:- (Jag erbjuder också hemmahos-besök, dessa kostar från 2.300:- vilka beskrivs mer under fliken tjänster)

KURSER: Inga utlagda än, men jag har förfrågningar så det gäller bara att hitta ett datum vi kan komma överens om. Gäller det öppna sker dessa på vardagkvällar mellan 18:30 o 21. Enskilda kurser -för just dig - kan bokas vilken veckodag som helst. För bästa utdelning gäller det att du är på alerten då jag helt o hållet passar in dagen efter just dina behov/önskemål.

UPPDRAG: Finns utrymme. Kontakta mig för bollning o önskemål. Inför större projekt, eller det första vi gör tillsammans ser jag helst att vi träffas i min verkstad ett tillfälle. Detta för att kunna utröna önskemål, förväntningar, nivåer, färgval, procedur o.s.v. Detta får du betala för, anlitas jag sedan för uppdraget så ingår det i uppdragspriset.
Teet på bilden fick jag av en kund från förra veckans uppdrag. Väldigt uppskattat. En ständigt återkommande barnfamilj (de flyttar då o då)

LOKALÖNSKEMÅL: Jag har ju efter typ 17 översvämningar o oändligt många obetalda timmar sanerandes min verkstad sagt upp lokalen o behöver en ny. Ruvar du på kännedom om någon så är jag idel öra. OM det är så ett förråd runt 10-20m2 eller en ovanjord-lokal av större mått (idag har jag 65m2) kostar förstås olika - men genererar antagligen också olika, o vilken väg jag tar beror på vad för typ av lokal jag känner att min verksamhet kan bära. Siktar mot stjärnorna o har en hel del idéer, så en verksamhetspartner skulle också vara intressant.
En idé vore att samköra en lokal mellan flera olika inriktningar: tänk en bruksgodskeramiker, tapetserare, smed, glasformgivare, soppmakare, florist/växtkunnig/odlare, mäklare, redovisningsekonom o så erbjuda skönt häng i oslagbar miljö...

 

ÖVRIGT: Idel öra. Har du idéer?
/Karolina

ÖPPNAR: Söndag den 19/8 öppnar jag för bokad konsultation. Är det någon som vill komma o handla i anslutning, före 16 eller 17:15 så hör av er. Vecka 33-35  är jag ute på uppdrag men chansa så kan vi försöka matcha tid o tillfälle. Vi hittar alltid nån lösning! Behöver du en Kom-i-gång-dag o boosta självförtroendet för eget målande så går dessa att boka först v.36.
Hör av dig till antingen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0708-829 749.

KURS: Kom med förslag, för dagstidskurser. De öppna kvällsvarianterna (introduktion/prova på) återkommer först till hösten (ja, så tillvida ni inte är ett sällskap o vi kan hitta en tid innan). Introduktion/prova på körs; tid: 18:30-21:00, läs mer på kurssidan. Dagstidskurser är enskilda och utformas efter dina specifika önskemål, fråga gärna så betoningen på dagen motsvarar dina förväntningar.

FÄRG: Behöver du färg, material till färg o måla själv?* Kontakta mig så hittar vi en tid! (se inledningen)
Tveka inte, jag har ju inte butik på det sättet - som kompensation för fasta tider öppnar jag i stället på udda tider, i den mån jag kan. Ibland kan jag på studs, ibland står jag med penseln i hand.. Oavsett så gör jag vad jag kan för att serva dig på bästa sätt. Du är guld värd för mig! O handlar du på plats får du mycket hand- o vägledning (jag har ju jobbat professionellt med äggoljetempera i snart tio år). Men observera att färgvalsrådgivning o introduktion till färgen bokas.
Kontakta mig antingen via: 0708-829749, eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  jag e vanligtvis snabb på att återkoppla!

UPPDRAG: Uppbokad fram till vecka 36 då nya öppningar finns.
Kontakta Temperamåleriet för vidare bollning av just dina behov/önskemål. Kan säga att jag redan har både bokningar o förfrågningar efter sommaren, men det finns ändå luckor o plats för uppdrag, med planering går allt - o ibland är kort varsel nästan bäst att chansa på :-).


COLOR BY K. Ny återförsäljare hittar ni från och med augusti i uppländska Östhammar invigning 14 augusti på Rådhusgatan 4A. Det är den fantastiska förebilden Jess of Sweden som skaffat en butikslokal/verkstad för sina tenntrådsbroderier m.m. Hon e helt otrolig - med 23.000 följare på facebook. Så. Drömmarna lever!! Söker dock fler återförsäljare o får jag önska ser jag gärna en mix, d.v.s. att du som säljer mina alster inte är stöpt i samma form som grannen. Har du bra kontakter för att bygga en ny hemsida, en webb-shop, hitta genvägar till att ta sig fram eller annat som kan vara mig behjälpligt så kontakta mig gärna. Jag håller på att se över ett heltidsgrepp om hur konceptet ska nå ut till den större publiken. En säljare vore också toppen.

ERBJUDANDE: udda Färg i påse har ett förhandlingsbart pris :-)

Gällande GDPR, eller vad nu nya lagen heter. Jag har inga register över er mina kunder. Ni lämnar förstås era personuppgifter vid fakturering o de finns kvar, huller om buller, i min dator. Ingen av er har kundnummer o jag ber alltid förnya uppgifterna för varje tillfälle vi gör affärer, så det ni lämnar hos mig - stannar hos mig. Skickar ju inte ens ut kundmejl :-)
Känner ni att det råder några oklarheter, fråga, så försöker jag svara så gott jag begriper.


Välkomna!

/Karolina

Är på jakt efter ny lokal, så vet du om någon, hör av dig, tankarna pendlar mellan butikslokal o litet förråd... Allt beror på. Ska vara enkelt att ta sig från Älvsjö station o till platsen, o finnas kommunala färdmedel i närheten då många av er kunder föredrar andra sätt än bilen.

ÖPPNAR: V.22 börjar med VAB o därefter är det en vecka med många småsaker (hålla utbildning på en folkhögskola, avsluta två olika uppdrag hos kunder som blivit sjuka under avtalade tid) På fredag, den 1 juni har jag  kundbesök från 13:30 o är mottaglig, o kan öppna i princip hela dagen, men jag är i alla fall där under em)
Hör av dig via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0708-829 749.

KURS: Kom med förslag, först efter v.22 känns troligast, just nu är det lite knöligt då det är högsäsong, men saker o ting är ju till för att lösas. Introduktion/prova på körs; tid: 18:30-21:00, läs mer på kurssidan
Håller även några enskilda dagkurser, så önskar du gå en sån, kontakta mig så finner vi ett datum. Har en inbokad 11 juni... o möjlighet finns 7 juni. Den dagen är i dagsläget blank (uppdaterad 28/5)


FÄRG: Behöver du färg, material till färg o måla själv?* Kontakta mig så hittar vi en tid! (se inledningen)
Tveka inte, jag har ju inte butik på det sättet - som kompensation för fasta tider öppnar jag i stället på udda tider, i den mån jag kan. Ibland kan jag på studs, ibland står jag med penseln i hand.. Oavsett så gör jag vad jag kan för att serva dig på bästa sätt. Du är guld värd för mig! O handlar du på plats får du mycket hand- o vägledning (jag har ju jobbat professionellt med äggoljetempera i snart tio år)
Kontakta mig antingen via: 0708-829749, eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  jag e vanligtvis snabb på att återkoppla!

UPPDRAG: Vecka 25 o framåt är nu tämligen obokade, ska ta emot kundbesök inför kommande uppdrag, avsluta några uppföljningar samt hålla kurs på en eko-utbildning. Vecka 20 är det uppdrag på Färingsö som gäller o det spiller över till vecka 22. Både vecka 23 o 24 är också sönderslagna av uppdrag som måste slutföras (då kunder av olika anledningar inte kunnat ta emot under överenskommen tid)
Från o med vecka 25 kan jag ta nya uppdrag, förfrågningar finns - men jag är ändå öppen för att måla hemma hos (vilket jag föredrar) Håll dig uppdaterad! O kontakta Temperamåleriet för vidare bollning av just dina behov/önskemål.
Kan säga att jag redan har förfrågningar till efter sommaren, men det finns ändå luckor o plats för uppdrag under sommaren.

COLOR BY K. Ny återförsäljare hittar ni från och med juni i uppländska Östhammar, det är den fantastiska förebilden Jess of Sweden som skaffat en butikslokal/verkstad för sina tenntrådsbroderier m.m. Hon e helt otrolig - med 23.000 följare på facebook. Så. Drömmarna lever!! Söker dock fler återförsäljare o får jag önska ser jag gärna en mix, d.v.s. att du som säljer mina alster inte är stöpt i samma form som grannen. Har du bra kontakter för att bygga en ny hemsida, en webb-shop, hitta genvägar till att ta sig fram eller annat som kan vara mig behjälpligt så kontakta mig gärna. Jag håller på att se över ett heltidsgrepp om hur konceptet ska nå ut till den större publiken. En säljare vore också toppen.

ERBJUDANDE: udda Färg i påse har ett förhandlingsbart pris :-)

GDPR, eller vad nu nya lagen heter. Jag har inga register över er mina kunder. Ni lämnar förstås era personuppgifter vid fakturering o de finns kvar, huller om buller, i min dator. Ingen av er har kundnummer o jag ber alltid förnya uppgifterna för varje tillfälle vi gör affärer, så det ni lämnar hos mig - stannar hos mig. Skickar ju inte ens ut kundmejl :-)
Känner ni att det råder några oklarheter, fråga, så försöker jag svara så gott jag begriper.


Välkomna!

/Karolina

 
Ps. I skrivande stund har jag för 54e gången i ordningen en pågående översvämning (den förvärrades av första spolförsökbesöket). Jag har därför sagt upp denna lokal o vid årsskiftet står jag utan lokal, så har du tips, kontakta mig gärna. Framöver vill jag dock ha en ovan jord!! Vart o vilken typ - beror på alla faktorer sammanvägda. Uppskattar om det är lätt att ta sig kommunalt till platsen, har jag råd så gärna ett "showroom" (i ett sånt läge kan jag tänka mig del i källare), lokal i flera plan är intressant. Tror dock att prisnvån begränsar mig till max 50m2 (idag har jag 65m2)

*Kompletteringsköp till nåt du köpt hos annan åf/eller nätet kostar 100:- i serviceavgift