VERKSTAN


Det är här all färg för uppdrag tillreds (nåväl, pigment vägs upp och blötläggs, äggoljan tillkommer på plats). Hit kan du alltid komma och sätta dig o bläddra bland färg- o effektprover, bland tidningar o böcker. Kanske göra din egen mood board? (Vi erbjuder även såna events, är inget utannonserat, fråga!)


Det är förstås också här möbler o andra föremål målas.


Om du vill ha dina möbler målade så börja med att ställ dig frågan i fall du är villig att satsa 600kr på den? Det är att betrakta som en fingervisning, men säger ändå en del om vart det startar. Klart att är det fler föremål/möbler som ska målas samtidigt i samma färg så blir det ju billigare. Eller tvärtom, dyrare i fall du vill ha fler nyanser o.s.v. Likaså varierar priset i fall det är något som kan göras under ”fyllnadstid” eller om det är bråttom. Självklart får du en offert på just dina grejer.

Kontakta Temperamåleriet via kontaktsidan!

Under den här fliken hittar du information om nämnda tjänster hos Temperamåleriet:

I BUTIKEN finns allt för dig som vill måla själv – både för att komma igång såväl som för dig som vill bege dig ut på mer avancerade färgäventyr. Här finns också gott om färgprover, tidningar o böcker att botanisera i – för dig som vill insupa inspiration.

I ATELJÉN skapas det (inte bara målerirelaterat, här kombineras även annat hantverk). Från ateljén kan du önska, beställa eller köpa av vad som finns till buds för stunden

I VERKSTAN tar jag emot jobb som möbler o föremål.